Länk till Om F7

Om F7

Länk till Tjänster

Tjänster

Hem Länk till Nyheter

Nyheter

Länk till Kontakt

Kontakt

F7 Projektgrupp


 

Camilla Garbergs

Projektledare

Nyfiken marknadsekonom som brinner för företagande och nya idéer. Har arbetat som Key Account Manager och projektledare inom marknadsföring och grafisk produktion. Studerat genusvetenskap vid Örebro Universitet samt strategisk marknadsföring och business management på IHM business school. Har tidigare erfarenheter från besöksnäringen och detaljhandeln.

camilla.garbergs@alvdalen.se

tel. 0251-312 21

Mattias Christianson

Affärscoach

Näringslivsutvecklare med tidigare erfarenhet som produktutvecklare inom besöksnäringen som har arbetat med nyskapande, utveckling och försäljning av turismprodukter, framförallt tågresor. Har de senaste åren skapat nätverk och gett företagsrådgivning hos lokala företag samt nyföretagsrådgivning i Vansbro kommun. Mattias har även jobbat inom livsmedels- och verkstadsindustrin samt kundfrågor på en av Sveriges största hemelektronikföretag.

mattias.christianson@nlsvvansbro.se

tel. 0281-752 50

Karin Ljudén

Affärscoach & Projektekonom

Egenföretagare. Har arbetat inom bank i 28 år. Erfarenhet av kreditrådgivning till befintliga företag samt rådgivning inför start av företag. Sedan 2007 arbetat i årsprojekt med inriktning mot entreprenörskap och med ekonomiansvar. Har även drivit träffar med info gällande att starta eget.

karin.ljuden@alvdalen.se

tel. 0251-312 26

Olof Herko

Affärscoach

Affärscoach och företagsrådgivare. Arbetar i huvudsak med företagsrådgivning/ företagsutveckling av olika slag, samt med projektledning och besöksnäring. Tidigare erfarenhet från industri.

olof.herko@orsa.se

tel. 0250-55 21 19

Ulla Karlsson

Affärscoach

Har sedan 2007 jobbat som nyföretagarrådgivare och hållit starta eget- utbildningar via projektet W7 Dalarna. Innan dess arbetade Ulla med landsbygdsutveckling i ett par stora EU-projekt.

ulla.karlsson@mora.se

tel. 0250-261 04

Daniel Nilsson

Affärscoach och egenföretagare

Daniel har bakgrund som egen företagare i fiberbranchen och har varit aktiv i start-up miljön i Stockholm och Uppsala. Tidigare erfarenhet från event och besöksnäring. Har bland annat studerat Business Management på IHM och pedagogik.

daniel.nilsson@alvdalen.se

tel: 0251-312 15

Per Segerstéen

Affärscoach

Näringslivsutvecklare och egenföretagare, har de senaste åren skapat nätverk och gett företagsrådgivning hos lokala företag samt nyföretagsrådgivning. Tidigare erfarenhet från försäljning, inöp och affärsutveckling.

per.segersteen@rattvik.se

tel. 0248-703 91

Monica Nyberg

Affärscoach

Näringslivsutvecklare och skribent, har de senaste åren skapat nätverk och gett företagsrådgivning hos lokala företag samt nyföretagsrådgivning. Har tidigare drivit eget företag. Erfarenhet som informatör och projektledare inom marknadsföring. Utbildad på Berghs School of communication.

monica.nyberg@leksand.se

tel. 0247-803 14

F7 Företagsutveckling i nordvästra Dalarna Älvdalens kommun Leksands kommun Malung-Sälens kommun Mora kommun Orsa kommun Rättviks kommun Vansbro kommun Region Dalarna Europeiska regionala utvecklingsfonden Tillväxtverket